€ 0,-
Winkelwagen

Windows 11 Pro

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/12/2024 in de categorie Hardware

Vaarwel Windows 10, hallo Windows 11 Pro!

Als IT-inkoper of -besluitvormer is 14 oktober 2025 één van de belangrijkste datums van uw kalender. Waarom? Nou, dat is het moment waarop Windows 10 naar "end of support" gaat. Dit betekent niet alleen dat u geen ondersteuning meer krijgt met Windows 10, maar ook dat er geen updates van zogenaamde beveiligingspatches meer komen. En dat brengt een verhoogd veiligheidsrisico met zich mee voor uw bedrijf. Daarom is het hoog tijd om te upgraden naar Windows 11 Pro.

Laat Dustin u begeleiden bij de migratie
Neem contact op met onze experts

Bereik uw bedrijfsdoelstellingen sneller en veiliger met Windows 11 Pro

Op het eerste gezicht mogen Windows 10 en Windows 11 er misschien hetzelfde uit zien. De belangrijkste verschillen zitten achter de schermen. Met Windows 11 kan uw bedrijf meer doen met minder, zonder concessies op het gebied van veiligheid of creativiteit. Windows 11 Pro is bovendien ideaal voor het hybride werken van vandaag.

Geïntegreerde veiligheid vanaf het begin

Bij de ontwikkeling van Windows 11 Pro stond veiligheid centraal. Met bescherming van gevoelige gegevens (persoonlijke én bedrijfskritische), isolerende technologieën en moderne beveiligingssystemen kunnen medewerkers in uw hele organisatie veilig werken. Het feit is dat afdelingen die Windows 11 Pro gebruiken merkbaar minder beveiligingsincidenten melden – 58 procent minder, om precies te zijn*.

* Windows 11-onderzoeksrapport. Techaisle, februari 2022. De resultaten van Windows 11 zijn vergeleken met Windows 10-apparaten.

Iedereen kan een verschil maken

Waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met veilige en innovatieve AI-functies, zoals Copilot, geven gebruikers aan dat hun productiviteit met maar liefst 70 procent is toegenomen*. De oplossing biedt medewerkers oneindig veel mogelijkheden om efficiënter te werken, bijvoorbeeld door teksten en vergaderingen samen te vatten, waardoor ze meer tijd vrij maken voor werk dat echt een verschil maakt.

* Work Trend Index Special Report “What can Copilot’s earliest users teach us about generative AI at work?”, november 2023.

Betreed een nieuw tijdperk van AI computers met Copilot+ PC's

Copilot+ PC's herdefiniëren de standaard voor AI-ondersteunde apparaten door hun unieke architectuur en uitzonderlijke prestaties, waarmee ze zich onderscheiden van andere AI-ready opties. Copilot+ pc's zijn de snelste en meest intelligente Windows pc's ooit en zijn in staat tot een ongelooflijke 40+ TOPS (triljoen bewerkingen per seconde), een batterijlevensduur die de hele dag meegaat en toegang tot de meest geavanceerde AI-modellen.
Terwijl veel AI-ondersteunde PC's voor hun AI-bewerkingen sterk afhankelijk zijn van cloud computing, onderscheiden Copilot+ PC's zich door hun AI-boosting NPU's (Neural Processing Units). Deze NPU's voeren AI-taken rechtstreeks op het apparaat uit, wat niet alleen de snelheid en efficiëntie verhoogt, maar ook de veiligheid verbetert doordat uw gegevens veilig op het apparaat worden bewaard, weg van de cloud.
Met Copilot+ pc’s ontgrendelt u exclusieve AI-functies van de volgende generatie binnen Windows 11.

Geoptimaliseerd voor bedrijven – en gebruikers


We weten dat de overstap naar een nieuw besturingssysteem uitdagingen met zich meebrengt. We weten ook dat Windows 11 Pro is ontwikkeld om deze problemen aan te pakken, op het gebied van implementatie, gebruik en distributie. In feite is de gestroomlijnde chip-to-cloud-oplossing compatibel met 99,7% van alle software die werkt met Windows 10*. Bovendien wordt Windows 11 ondersteund door het App Assure-programma, terwijl software en apps eenvoudig kunnen worden getest vóór de lancering, dankzij Test Base voor Microsoft 365. De overstap naar Windows 11 Pro heeft ervoor gezorgd dat IT-afdelingen en beveiligingsteams nu 25% snellere implementatiefases hebben dan voorheen**.



* Gebaseerd op gegevens van het App Assure-programma.
** Onderzoek in opdracht van Forrester Consulting: "The Total Economic Impact of Windows 11 Pro Devices", december 2022. Let op: De gekwantificeerde voordelen werden verzameld gedurende een periode van drie jaar, bij een bedrijf dat een jaarlijkse omzet van een biljoen dollar en meer dan 2000 medewerkers heeft, en zijn hardware elke vier jaar bijwerkt. Op dit moment gebruiken ze allemaal Windows 11-apparaten.

 Brand Logotype

58% minder cyberinbraken

Houd uw bedrijf veilig, up-to-date en concurrerend met AI-ondersteunde laptops

Om met maximale uit Windows 11 Pro te halen, heeft u computers met AI-ondersteuning nodig. Deze apparaten hebben krachtige processoren en NPU-chips die alle complexe AI-berekeningen uitvoeren. Dit leidt tot snellere responstijden en veiligere processen. Bedrijven die van Windows 10 naar 11 zijn overgestapt, rapporteren een efficiëntiestijging van gemiddeld 50 procent*. Bovendien gaan computers die AI kunnen verwerken langer mee dan computers die dat niet kunnen, wat leidt tot een betere Total Cost of Ownership (TCO). En de toekomst wacht niet. Volgens het IT-bedrijf Canalys heeft 19 procent van de huidige pc's een of andere vorm van AI-capaciteit. In 2027 is dit naar verwachting zo'n 60 procent.
* Vergeleken met Windows 10-apparaten. "Day-to-day experience with Windows 11 Pro laptops", Principled Technologies, februari 2023.



Ontdek meer laptops