€ 0,-
Winkelwagen

Surface Copilot+ PCs: De slimste in zijn klasse

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/26/2024 in de categorie Hardware

Slimme, snelle, flexibele en dunne laptops

De Surface Laptop en Surface Pro zijn ontworpen voor geavanceerde AI- ervaringen en bieden krachtige prestaties en een uitzonderlijke batterijduur (1), waardoor ze veeleisend werk aankunnen

Surface Laptop 7th edition Copilot+ PC

Ontgrendel nieuwe AI-ervaringen met de 7e editie van de stijlvolle Surface Laptop. Dankzij de krachtigste NPU voor een Windows-computer levert hij topprestaties. Toonaangevende AI-versnelling zorgt ervoor dat je je taken sneller uit kunt voeren via unieke AI-ervaringen.

Koop nu

Belangrijkste kenmerken

Fantastisch touchscreen
Prachtig touchscreen met HDR (2) en dunnere randen, voor een eersteklas ervaring in alle lichtomstandigheden.

AI-verbeterde camera
Surface Studio-camera met 1080p en AI-gestuurde Windows Studio-effecten zoals automatisch kaderen, oogcontact en achtergrondvervaging.

Hoogwaardig geluid
Studiomicrofoons in combinatie met Stemfocus, (3) zodat je goed wordt gehoord, en Omnisonic®-luidsprekers met Dolby® Atmos voor de beste geluidskwaliteit.

Uitzonderlijke schrijfopties en touchpad
Ervaar natuurlijk en comfortabel typen en een groot, haptisch touchpad dat snelle, reële feedback geeft.

Meer poorten
Met twee USB-C®/USB4®-poorten en een USB-A-, plus MicroSD-poort op het 15-inch model, kun je tot drie 4K-schermen aansluiten met compatibele docks. (4)

Lange batterijduur, snel opladen
Tot 20 uur batterijduur, (1) met ondersteuning voor snel opladen via Surface Connect of USB-C. (5)

1. De batterijduur varieert aanzienlijk afhankelijk van de configuratie van het apparaat, het gebruik, de netwerk- en functieconfiguratie, signaalsterkte, instellingen en andere factoren. Kijk voor meer informatie op aka.ms/SurfaceBatteryPerformance.
2. Voor HDR heb je HDR-content nodig en moet je HDR activeren in de apparaatinstellingen.
3. Stemfocus moet worden geactiveerd (Windows 11 vereist) en is beschikbaar in apps die gebruikmaken van de ingebouwde microfoons van het apparaat en bepaalde Windows-geluidsverwerkingsmodi.
4. Apart verkrijgbaar. Voor bepaalde functies heb je softwarelicenties nodig.
5. 13,8-inch Surface Laptop met Surface-netadapter van 39 W. Snel opladen (van 5% naar 80%) wordt ondersteund met ten minste één Surface-netadapter van 65 W of USB-C® PD-lader (apart verkrijgbaar). Tests zijn in februari 2024 in een gecontroleerde omgeving uitgevoerd bij Microsoft met niet-gelanceerde apparaten en software, en minstens een 65W USB-C®-lader. Het apparaat is gestart op het bureaublad met de standaardinstellingen voor de helderheid van het scherm. De werkelijke laadtijd varieert afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden. Gemeten bij een omgevingstemperatuur van 23 °C, typisch voor kantooromgevingen.

Surface Pro 11th Edition Copilot+ PC

We introduceren toonaangevende AI-versnelling, waarmee je krachtige nieuwe functies kunt ontgrendelen die je Surface Pro 11-editie slimmer, sneller en creatiever maken, terwijl je je bedrijfsgegevens beschermt. Dankzij de door AI-versnelde kracht in de gloednieuwe processor krijg je toegang tot nieuwe functies die de Surface Pro slimmer en sneller maken.

Koop nu

Belangrijkste kenmerken

Terugblik, onmiddellijk
Werk sneller door je persoonlijke tijdlijn, applicaties, documenten, communicatie en diensten te doorzoeken, zodat je de meest relevante content vindt en hierop kunt anticiperen. (1)

Verbeterde communicatie
Met live-ondertiteling met livevertaling begrijp je bijna elk gesprek of elke opname in realtime (vertaling van 44 talen naar het Engels). (2)

Zet je ideeën om in beelden
Beschrijf je visie met tekst of teken hem en de Medecreator genereert een interpretatie ervan om je te helpen je beste ideeën te communiceren en te delen. (3)

Handgeschreven aantekeningen samenvatten
Schrijf je aantekeningen snel op het scherm en Copilot vat ze samen, zodat je meer tijd hebt voor belangrijkere taken. (4)

10 MP Ultra HD-camera aan de achterzijde
Leg vergadernotities op een whiteboard vast, scan documenten of neem op een veilige manier foto's van je werkplek.

Nieuw OLED-scherm
Bekijk elk detail met een contrastverhouding van 1M:1 op het OLED- (optioneel) en HDR(5)-scherm, voor een betere weergave overdag of 's nachts.

1. Geoptimaliseerd voor geselecteerde talen (Engels, Chinees (vereenvoudigd), Frans, Duits, Japans en Spaans). Er gelden inhoudelijke beperkingen en opslagbeperkingen. Een terugblik volgt binnenkort via een Windows Update na de lancering. Ga naar https://aka.ms/copilotpluspcs.
2. De batterijduur varieert aanzienlijk afhankelijk van het gebruik, de netwerk- en functieconfiguratie, signaalsterkte, instellingen en andere factoren. Kijk voor meer informatie op aka.ms/SurfaceBatteryPerformance.
3. Microsoft-account nodig.
4. Copilot voor Microsoft 365 wordt afzonderlijk verkocht en er is een gekwalificeerde volumelicentie of abonnement voor nodig. Microsoft Copilot voor https://www.microsoft.com/nl-se/microsoft-365/enterprise/copilot-for-microsoft-365
5. Voor HDR heb je HDR-content nodig en moet je HDR activeren in de apparaatinstellingen.