€ 0,-
Winkelwagen

Oplossingen voor elke vergaderruimte

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/12/2024 in de categorie Hardware

Een oplossing van Logitech voor elk soort vergaderruimte

Logitech biedt een reeks oplossingen voor vergaderruimtes, elk bestemd om de communicatie en samenwerking in iedere omgeving te verbeteren. Of je team nu samenkomt voor een korte bespreking, of een conferentie op grote schaal organiseert, de innovatieve technologie van Logitech zorgt ervoor dat iedereen verbonden en betrokken is.

Maak kennis met onze oplossingen

MeetUp2: voor kleine vergaderruimtes op USB-basis

Als u een compacte maar krachtige oplossing nodig hebt voor kleine USB-gebaseerde vergaderruimtes, dan is de Logitech MeetUp2 de perfecte oplossing. Deze vergadercamera biedt alle essentiële functies van de originele MeetUp, met toegevoegde verbeteringen voor plug-and-play eenvoud. MeetUp2 is perfect voor ruimtes waar snelle installatie en betrouwbare prestaties belangrijk zijn, en zorgt ervoor dat uw team moeiteloos verbinding kan maken en samenwerken.

MeetUp: voor kleine ruimtes

De Logitech MeetUp is de perfecte oplossing voor kleine, intieme ruimtes. De MeetUp is speciaal ontworpen voor groepsruimtes en biedt een superbreed gezichtsveld van 120 graden. Daardoor is iedereen in de ruimte goed te zien en hoeven de deelnemers zich niet rond de camera te verzamelen. Met zijn geïntegreerde audiosysteem en HD-video biedt MeetUp een probleemloze vergaderervaring, waardoor het ideaal is voor spontane besprekingen en kort teamoverleg.

Rally Bar Mini: alles-in-één videobar voor kleine en middelgrote ruimtes

Verbeter je vergaderervaring in kleine tot middelgrote ruimtes met de Rally Bar Mini. Deze alles-in-één videobar combineert een elegant uiterlijk, geavanceerde audiotechniek en AI-gestuurde prestaties om kristalheldere video en geluid te leveren. Of je nu presenteert aan een kleine groep of een middelgrote vergadering organiseert, de Rally Bar Mini zorgt ervoor dat elke deelnemer volledig betrokken is, ongeacht zijn of haar plek in de ruimte.

Rally Bar: alles-in-één videobar voor middelgrote en grote ruimtes

Voor grotere vergaderruimtes is de Logitech Rally Bar de ultieme oplossing. De Rally Bar is speciaal ontworpen voor de eisen van middelgrote tot grote ruimtes en beschikt over ultra-HD-video, krachtige audio en AI-gestuurde functies om in te spelen op je omgeving. Met zijn slanke ontwerp en topprestaties verandert de Rally Bar elke conferentiezaal in een ultramodern samenwerkingscentrum, waar elke stem gehoord en elk idee gezien wordt.

Kies de passende oplossing voor elke ruimte en beleef vergaderingen als nooit tevoren.