€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de inzichten van Intel® op het gebied van pc's met AI

Nieuwsbericht bijgewerkt op 8/26/2024 in de categorie Hardware

The AI PC Opportunity

Intel® heeft alles wat u moet weten over de mogelijkheden en innovaties rond de AI pc-revolutie samengevat in een whitepaper over dit onderwerp.

Naar de whitepaper:

In "The AI PC Opportunity", gesponsord door Intel®, vindt u meer informatie over het volgende:

De AI-pc mogelijkheden: Een nieuw tijdperk in de informatica
Ontdek het transformatieve potentieel van AI-pc's, terwijl de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en hardware-integratie een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we over computers denken en deze gebruiken. AI-pc's bieden tal van mogelijkheden, ze ontgrendelen een ongeëvenaard vermogen en prestaties door AI-workloads rechtstreeks naar uw desktop te brengen.

Doorbraak in on-device AI
Ontdek de voordelen van on-device AI, waarbij taken die naar de cloud zijn gedelegeerd nu ook lokaal op pc's kunnen worden uitgevoerd. Deze verschuiving verbetert de prestaties, privacy en veiligheid en biedt snellere, efficiëntere en veiligere AI-gestuurde applicaties. Ontdek hoe de innovatieve Core Ultra SOC's van Intel, met nieuwe AI-acceleratorarchitectuur zoals NPU's, voorop lopen in deze evolutie.

De kracht van een evenwichtige SOC
De Core Ultra SOC's van Intel zijn ontworpen om de AI-prestaties te maximaliseren door flexibele CPU's, krachtige GPU's en gespecialiseerde NPU's te combineren. Leer hoe deze componenten samenwerken om diverse AI-workloads aan te pakken, zodat elke taak met een optimale efficiëntie wordt uitgevoerd. Ontdek waarom de integratie van deze geavanceerde architecturen een belangrijke mijlpaal betekent in de ontwikkeling van AI-pc's.

Geavanceerde AI-softwaretools
Hardware is slechts een deel van het verhaal. Ontdek de cruciale rol van software bij het maximaliseren van het potentieel van AI-pc's. Van robuuste AI/ML/DL-modellen en frameworks tot ontwikkelaarstools zoals Intel's OpenVINO: software-innovaties stimuleren de werkelijke prestaties en efficiëntie van AI-toepassingen op pc's. Ontdek hoe deze tools ontwikkelaars de mogelijkheid bieden AI-gestuurde applicaties te bouwen en te optimaliseren voor de volgende generatie computers.

AI-enhanced pc mogelijkheden
Ontdek het snel groeiende ecosysteem van AI-gestuurde pc-toepassingen die de creativiteit, productiviteit en dagelijkse taken een boost geven. Van geavanceerde beeld- en videobewerking tot realtime vergadertranscriptie en -samenvatting, AI herdefinieert wat mogelijk is op uw pc. Ontdek hoe applicaties zoals Adobe Lightroom en Rewind.AI lokale AI-verwerking gebruiken om krachtige, privé en responsieve gebruikerservaringen te leveren.

De toekomst van AI-computing
De overstap naar on-device AI is niet alleen een technologische vooruitgang, het is noodzakelijk. Nu de cloudinfrastructuur wordt geconfronteerd met een groeiende vraag en duurzaamheidsuitdagingen, bieden on-device AI-oplossingen een levensvatbare weg vooruit. Ontdek waarom de toekomst van AI-computing het midden houdt tussen cloud en lokale verwerking, en hoe AI-pc's deze transformatie kunnen leiden.