€ 0,-
Winkelwagen

Nieuw: iPhone 16 Pro

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/13/2024 in de categorie Hardware

iPhone 16 Pro. Met een schitterend design van titanium. Cameraregelaar. 4K Dolby Vision met 120 bps. En de A18 Pro chip.
Maak je mooiste werk met de beste professionele apps en de ongeëvenaarde A18 Pro-chip. En creëer fantastische content met de snelle en soepele cameraregelaar, 4K Dolby Vision met 120 bps en 4 microfoons van studiokwaliteit. Allemaal met een enorme sprong vooruit in batterijduur.


SCHITTEREND DESIGN VAN TITANIUM — iPhone 16 Pro is gemaakt van sterk en licht titanium en heeft een groter 6,3‑inch Super Retina XDR‑display.1 Bovendien is iPhone 16 Pro opvallend stevig met de nieuwste generatie Ceramic Shield, dat twee keer zo sterk is als elk ander smartphoneglas.

CAMERAREGELAAR. NEEM DE REGIE – Met de cameraregelaar heb je sneller toegang tot cameratools zoals zoom of scherptediepte, dus je maakt in een mum van tijd de perfecte foto.

INDRUKWEKKENDE BEELDEN – Maak spectaculaire video’s in 4K Dolby Vision met 120 bps, dankzij de 48‑MP Fusion-camera. De verbeterde 48‑MP ultragroothoekcamera is niet alleen goed voor weidse groothoekfoto’s, maar ook voor ongelofelijk gedetailleerde macrofoto’s.

PROFESSIONELE VIDEO’S – Maak spectaculaire video’s in 4K Dolby Vision met 120 bps, dankzij de 48‑MP Fusion-camera. En microfoons van studio­kwaliteit zorgen voor kristalheldere opnames. Je pro-studio to go.

FOTOGRAFISCHE STIJLEN – Met onze nieuwste generatie Fotografische stijlen kun je nu creatiever zijn en geef je elke foto nog meer je eigen touch. En dankzij het verbeterde systeem voor beeldgegevens kun je die stijlen ook altijd weer terugdraaien.

DE KRACHT VAN A18 PRO – De A18 Pro‑chip zorgt voor geavanceerde foto- en video­features als de cameraregelaar en geweldige graphics voor AAA-games.

EEN ENORME SPRONG VOORUIT IN BATTERIJDUUR – iPhone 16 Pro levert ongekend energiezuinige prestaties en kan tot 27 uur video afspelen.2 Laad je iPhone op via USB‑C of klik er een MagSafe‑oplader aan vast voor sneller draadloos opladen.3

MAAK JE IPHONE VAN JOU – Met iOS 18 verander je eenvoudig de kleur van de symbolen op je beginscherm. Ook is het makkelijker om je favoriete foto’s te vinden in de vernieuwde Foto’s‑app. En in iMessage kun je nu leuke, geanimeerde effecten toevoegen aan woorden, zinnen en emoji.4

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSFEATURES – Met ongeluk­detectie kan iPhone bij een ernstig auto-ongeluk hulp inschakelen als je dat zelf niet kunt.5

Juridische informatie

  1. Displays hebben ronde hoeken. Als rechthoek meten de schermen 15,54 cm (iPhone 16), 17,00 cm (iPhone 16 Plus), 15,93 cm (iPhone 16 Pro) of 17,43 cm (iPhone 16 Pro Max) diagonaal. Daadwerkelijke displays zijn kleiner.
  2. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar http://apple.com/batteries voor meer informatie.
  3. Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
  4. Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s verkrijgbaar.
  5. Bij een ernstig auto-ongeluk kunnen iPhone 16 en iPhone 16 Pro hulp inschakelen. Vereist mobieledataverbinding, of ‘Bellen via wifi’ moet zijn ingeschakeld.

Specificaties

Ga naar apple.com/benl/iphone/compare voor een volledig overzicht.