€ 0,-
Winkelwagen

Neomounts NEXT monitorarmen

Nieuwsbericht bijgewerkt op 8/23/2024 in de categorie Hardware

Neomounts NEXT monitorarmen
Voor iedere werkplek de juiste oplossing

De monitorarmen uit de NEXT serie van Neomounts bieden een flexibele, ergonomische en hoogwaardige oplossing voor ieder segment en voor iedere individuele wens of behoefte. Design, afwerking en functionaliteit komen samen om elke werkplek te optimaliseren.

Alle producten uit de NEXT series worden geleverd in een plasticvrije verpakking.

NEXT One serie

Een stijlvol ontworpen alles-in-één oplossing; dat is de NEXT One serie monitorarmen. De serie is geschikt voor kleine en grote schermen tot maar liefst 49”; plat, curved, of ultra-wide. De monitorarmen zijn flexibel-instelbaar voor iedere gebruiker. Het 180°-stopmechanisme garandeert veilige verstelling bij plaatsing voor een muur of scheidingspaneel. Installatie is binnen een handomdraai én stijlvol, met de zwarte Quick-release VESA-platen en de slanke topfix klem of doorvoer.
Beschikbaar in zwart en wit.

NEXT Core serie

De NEXT Core lijn levert robuuste prestaties en is gasgeveerd. De serie is geschikt voor kleine en grote schermen tot maar liefst 49”; plat, curved, of ultra-wide. De monitorarmen zijn instelbaar voor iedere gebruiker. Het 180°-stopmechanisme garandeert veilige verstelling bij plaatsing voor een muur of scheidingspaneel. Ook installatie gebeurt binnen een handomdraai, met de Quick-release VESA-platen en de topfix klem of doorvoer.
Beschikbaar in zwart en wit. Muuradapter optioneel beschikbaar.

NEXT Slim serie

Een slanke oplossing met gasveerverstelling; met de NEXT Slim serie creëer je met gemak een ergonomische werkplek. De monitorarmen dragen schermen tot 35” en zijn instelbaar in hoogte en diepte. Het 180°-stopmechanisme garandeert veilige verstelling bij plaatsing voor een muur of scheidingspaneel. De installatie is gemakkelijk door de quick-release VESA-platen en de topfix klem of doorvoer.
Beschikbaar in zwart, zilver en wit.

NEXT Lite serie

De NEXT Lite lijn biedt slanke en eenvoudige oplossingen met handmatige verstelling. De armen, die niet alleen geschikt zijn voor monitoren tot 27”, maar ook voor laptops, zijn zowel in hoogte als in diepte te verstellen. Door de korte T-Rex® bovenarmen is een minimale diepte op het bureau genoeg om een ergonomische werkplek in te richten.
Beschikbaar in zwart en wit.