€ 0,-
Winkelwagen

Neomounts MOVE trolleys en wandsteunen

Nieuwsbericht bijgewerkt op 8/23/2024 in de categorie Hardware

Neomounts MOVE trolleys en wandsteunen
Moderne oplossingen voor dynamische meetings

Ervaar het ultieme gemak van mobiliteit en flexibiliteit met de Neomounts MOVE serie. Met de vloer- en wandsteunen uit deze serie kan moeiteloos een dynamische werk- of leeromgeving worden gecreëerd.

Alle producten uit de MOVE series zijn TUV gecertificeerd.

MOVE Lift serie

De MOVE Lift modellen bieden maximale flexibiliteit en zijn, met de gemotoriseerde hoogteverstelling en anti-collision systeem, een veilige en hoogwaardige keuze voor iedere meeting room, conferentiezaal, klaslokaal, en elke andere ruimte. Beschikbaar in zwart en wit. Accessoires zoals een dual monitor adapter, verscheidene videobar- en multimediahouders, een wielremslot en een vloerplaat zijn optioneel beschikbaar.

MOVE Up serie

De MOVE Up modellen hebben een modern ontwerp met één kolom waarin kabels netjes weggewerkt kunnen worden. De hoogte is handmatig in te stellen voor ieder publiek en elk formaat scherm. Met de MOVE Up verlopen presentaties en vergaderingen moeiteloos; voor klein of groot publiek, digitaal of fysiek en op welke locatie dan ook. Beschikbaar in zwart en wit. Videobar en multimedia houders zijn optioneel beschikbaar.

MOVE Go en MOVE Go XL serie

De MOVE Go trolleys zijn uitermate geschikt voor grote schermen en door het open frame design is interactie met een touch screen zeer gemakkelijk. Waar de MOVE Go producten schermen tot 86” en met een maximaal gewicht van 76 kg kunnen dragen, gaan de MOVE Go XL producten tot maar liefst 110” en dragen deze trolleys met gemak schermen tot 125 kg. De trolleys zijn bij uitstek geschikt voor leeromgevingen en presentatieruimtes. Beschikbaar in zwart en wit.