€ 0,-
Winkelwagen

Meer ruimte en efficiëntie met een 14 of 16 inch Lenovo laptop

Nieuwsbericht bijgewerkt op 6/19/2024 in de categorie Hardware

Bent u op zoek naar een breed inzetbare laptop, met de nadruk op breed? De nieuwe Lenovo ThinkPad E16 Gen 1 is niet alleen een hoogwaardige zakelijke laptop die veeleisende toepassingen met gemak aankan, maar ook een nieuwe standaard zet met een verbluffend 16:10-scherm dat oogverblindende visuals biedt.

Maar dat is nog niet alles. De schermverhouding 16:10 is ook beschikbaar op de 14 en 16 inch modellen van de ThinkPad E- en ThinkBook-reeks als onderdeel van ons instapportfolio. Wij zijn van mening dat iedereen de kans verdient meer te zien en te doen, niet alleen wie een laptop koopt voor een premium prijs.

Maar wat betekent een 16:10-beeldverhouding eigenlijk? Het betekent 11% meer scherm. 230.400 extra pixels, om precies te zijn. En met een screen-to-body-ratio van meer dan 90% kregen we meer schermruimte op dezelfde totale grootte. Maar dat is nog niet alles. Het touchpad is 13% groter en u geniet van 18,3% meer batterijcapaciteit.

Toch weegt hij evenveel en is hij geoptimaliseerd voor een maximale mobiliteit. Dat is zeer indrukwekkend.

Als u vandaag een geselecteerd laptopmodel van 14 en 16 inch koopt, in combinatie met een garantie op locatie van 3 jaar, ontvangt u € 100 cashback. Lees de algemene voorwaarden en vraag hier uw terugbetaling aan.